Actuele projecten REESE Projects

Vrijstaande woning - Welsumerlaan, Barneveld

Welsumerlaan (Bouwkavel 1329)

 

Ruime vrijstaande villa in een moderne bouwstijl. De villa ligt op een rustige plek in het hart van de wijk. De tuin ligt op het Zuid-Westen. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een vrijstaande berging en een carport met parkeerruimte voor twee auto's.

 

Begane grond

U komt de woning binnen door een compacte entree met een garderobe, toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een ruime woonkamer (42 m2) met grote raampartijen en schuifdeuren naar de tuin. Aan de rechterzijde van de hal ligt een ruime woonkeuken (35 m2) met een aangrenzende bijkeuken.

 

Eerste verdieping

De overloop (11 m2) op de eerste verdieping geeft aan de linkerzijde toegang tot de ouderslaapkamer met een eigen badkamer inclusief bad, douche, wastafel en toilet. De slaapkamer grenst aan een ruime inloopkast. De totale oppervlakte van dit gedeelte beslaat circa 39 m2.

Aan de rechterzijde van de overloop bevinden zich twee slaapkamers (beiden 13,5 m2) en een compacte badkamer met toilet en douche (5 m2). Eventueel kunnen beide slaapkamers samengevoegd worden tot één grote ruimte.

 

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping, boven de linkervleugel van de woning, bevinden zich een ruime slaapkamer (15 m2), een werkkamer of tweede slaapkamer (11 m2), een techniekruimte (4m2) en een badkamer met douche, wastafel en toilet (5 m2). Het is mogelijk om boven de rechtervleugel van de woning een dakterras (31 m2) te realiseren.

 

Alle genoemde afmetingen zijn bij benadering. Aan de tekening kunnen geen rechten aan ontleend worden.