Actuele projecten REESE Projects

Vrijstaande woning - Vellerselaan, Barneveld

Vellerselaan (Bouwkavel 1388)

 

Ruime vrijstaande woning in traditionele bouwstijl. De woning heeft een tuin op het Zuid-Westen en bevat een berging, een carport en een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is opgebouwd rond een centrale hal die de twee woonvleugels met elkaar verbindt.

 

Begane grond

U komt de woning binnen door een grote entree met een garderobe, toiletruimte, meterkast en trap naar de eerste verdieping. De hal geeft aan de linkerzijde toegang tot de grote woonkamer, die een oppervlakte heeft van 43 m2. Aan de rechterzijde van de hal ligt een riante leefkeuken met aangrenzende bijkeuken (totaal 43 m2). De tuin is zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer toegankelijk.

 

Eerste verdieping

De trap naar de eerste verdieping komt uit op een loopbrug met vide, die toegang geeft tot de techniekkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich een overloop. Aangrenzend vindt u twee grote slaapkamers (13 + 16 m2) en een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de rechterzijde van de vide bevindt zich de ouderslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer (31 m2). Ook is hier een ruime werkkamer of extra slaapkamer.

 

Tweede verdieping

Boven de linkervleugel van de woning ligt een zolder van circa 40 m2, die te gebruiken is als opslagruimte.

 

Alle genoemde afmetingen zijn bij benadering. Aan de tekening kunnen geen rechten aan ontleend worden.