Media-aandacht voor introductie houtwolcementwoning

Dat in Barneveld binnenkort de eerste Nederlandse houtwolcementwoningen verrijzen, blijft niet onopgemerkt. De Barneveldse Krant en Cobouw schreven onlangs een artikel over REESE Projects, dat twee duurzame vrijstaande woningen gaat ontwikkelen in de wijk Veller. Lees de artikelen hier (Cobouw, registratie verplicht) en hier (Barneveldse Krant).

REESE Projects ontwikkelt vrijstaande woningen in Barneveld

REESE Projects is gestart met de ontwikkeling van twee vrijstaande woningen in de Barneveldse nieuwbouwwijk Veller. De woningen - gesitueerd op ruime kavels - hebben een stijlvolle uitstraling en hoogwaardig afwerkingsniveau en worden op duurzame wijze gebouwd met prefab houtwolcementpanelen. Bekijk meer informatie over deze twee woningen.

REESE Projects opgenomen in Kennisbank Biobased Bouwen

De bouwmethode van REESE Projects, waarbij gebruik gemaakt wordt van prefab houtwolcementpanelen, is opgenomen in de Kennisbank Biobased Bouwen. Via de kennisbank is het mogelijk om kennis te vergaren en te delen over de beschikbaarheid en toepassingsmogelijkheden van biobased materialen, producten en bouwconcepten. Doel is om de biobased economie te stimuleren. Bekijk de informatie over REESE Projects in de Kennisbank Biobased Bouwen.