Woningen

Houtwolcementbouw is bij uitstek geschikt voor het bouwen van (energieneutrale) woningen. Door de industriƫle productiewijze en korte bouwtijd kunnen in korte tijd op grote schaal woningen gerealiseerd worden, zonder dat hierbij concessies worden gedaan aan de kwaliteit van de woning. REESE projects heeft haar bouwproces toegespitst op de wensen en eisen van de Nederlandse bouwwereld en de wettelijke regelgeving.

Bedrijfspanden

Houtwolcementbouw is een uitstekend bruikbaar als gevelvullend element voor loodsen, fabrieken en kantoorpanden. Hoewel gewerkt wordt met prefabpanelen, is er volop maatwerk mogelijk. De panelen voldoen aan alle eisen van het bouwbesluit en REESE projects heeft haar bouwproces toegespitst op de wensen en eisen van de Nederlandse bouwwereld.

Scholen

In Zweden worden veel scholen en kindercentra gebouwd met prefabpanelen van houtwolcement. De voordelige prijsstelling ten opzichte van traditionele bouwmaterialen, snelle constructieperiode en flexibele afwerkingsmogelijkheden spelen daarin een doorslaggevende rol. Ook het duurzame karakter is belangrijk.